FİŞLEMENİN SORUMLUSU TAYYİP ERDOĞAN



CHP Sözcüsü Haluk Koç, CHP milletvekillerinin fişlenmesinden başbakanın sorumlu olduğunu söyledi. Koç, Erdoğan’ın Kılıçdaroğlu’na söylediği sözleri hatırlattı


CHP Sözcüsü Haluk Koç, CHP milletvekillerinin fişlenmesinden başbakanın sorumlu olduğunu söyledi. Koç “Bu işin sorumlusu MİT mi, Emniyet teşkilatı mı? Her ikisi de hükümete bağlı. Bu kepazeliğin asli faili o zaman ortada. Bu da doğrudan Başbakan’ın kendisidir” dedi.
CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısında fişleme olayını değerlendiren Koç şunları söyledi:
“Siyasi tarihimizde ilk defa ana muhalefet partisi böyle sistematik bir saldırı ile karşı karşıya. Sade yurttaşların fişlenme işlemi bitmiş, sıra ana muhalefet partisi milletvekillerine gelmiş. Türkiye vahim bir noktaya sürükleniyor. Başbakan bir grup konuşmasında ‘Ey Kılıçdaroğlu, senin nefes alışını bile izliyoruz’ demişti. Nasıl izlediği, şimdi tüm açıklığıyla ortaya çıkıyor. Bu işin sorumlusu MİT mi, Emniyet teşkilatı mı? Her ikisi de hükümete bağlı. MİT doğrudan Başbakana, Emniyet teşkilatı da İçişleri Bakanına bağlı. Bu kepazeliğin asli faili o zaman ortada. Bu da doğrudan Başbakan’ın kendisidir.”

,

0 comments

Write Down Your Responses

About Me

Powered by Blogger.

Blog Archive