Memurlara miting talimatı



Başbakan Erdoğan'ın Adana gezisinde kalabalık olması için memurlar ve yöneticilere resmi yazı ile çağrı yapıldı. Valilikten gönderilen resmi yazıda tatil olmasına rağmen memurlardan Erdoğan'ı karşılamaya gelmeleri istendi.


'Okul servisleriyle ücretsiz adam taşınıyor'
Ceyhan Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün okullara gönderdiği resmi yazıda, öğretmen ve yöneticilerin 6 Ekim Pazar günü saat 14.00'te, Hükümet Konağı önünde yapılacak olan AKP mitinginde hazır bulunmaları istendi. CHP İstanbul Milletvekili Nur Serter de yaptığı açıklamada, Adana valiliğinin telefon zinciri oluşturarak okullarda öğrenci taşıyan servisleri, miting alanına memurları ve halkı ücretsiz taşımaları konusunda görevlendirdiğini kaydetti.
'Hukuksuz uygulama'
Serter, AKP'nin miting alanlarını doldurabilmek için tüm varını yoğunu ortaya koyduğunu, devletin imkanlarını parti çıkarları için kullandığını, öğrenci taşıyan servislerin hukuksuz bir şekilde görevlendirdiğini, AKP'nin bu uygulamalarının suç olduğunu belirtti. Adana valisinin resmi yazısını da paylaşan Serter, Adana Valisi ve Ceyhan Kaymakamı hakkında soruşturma açılması gerektiğini vurguladı.

,

0 comments

Write Down Your Responses

About Me

Powered by Blogger.

Blog Archive