'Erdoğan için asıl tehlike Gül ve Arınç'tır'


ABD merkezli haber ajansı Bloomberg'in Türkiye muhabiri Marc Champion, "Erdoğan için asıl tehlike, kendi partisinin kurucuları Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç" dedi.
ABD merkezli haber ajansı Bloomberg'in Türkiye muhabiri Marc Champion, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başdanışmanlarından Doç. Dr. Ertan Aydın'ın önceki gün El Cezire'nin internet sitesinde yayınlanan "Oryantalizm misilleme yapıyor" başlıklı yazısına yanıt verdi. ABD merkezli haber ajansı Bloomberg'in Türkiye muhabiri Marc Champion, ajansın internet sitesinde bulunan The Ticker blog'unda yayınlanan "Türkiye oryantalizm kartını oynuyor" başlıklı yazısında Aydın'ın eleştirilerinin aksine AKP hükümetinin başarılarını övdükleri zamanlar da olduğunu vurgulayarak "Türkiye'yle ilgili son dönemde çok fazla övgü duymuyorsanız bunun nedeni liberal reformların birkaç yıl önce sona ermiş olmasıdır" dedi.
'Erdoğan'ın karşısındaki asıl tehlike'
Batı medyasının Erdoğan için tehlike oluşturmadığını söyleyen Champion, büyük bir iddia ortaya attı: "Erdoğan için asıl tehlike, kendi partisinin kurucuları Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç" dedi.
 

,

0 comments

Write Down Your Responses

About Me

Powered by Blogger.

Blog Archive