Rezilliğin sorumlusundan pişkince tweetler


ASY Arena'da Juventus karşısında kader maçına çıkan Galatasaray'da, ASY Arena krizi yaşandı. Önlemlerin alınmaması sebebiyle ertelenen müsabakada, Suat Kılıç'ın attığı tweetler ise büyük tepkiye sebep oldu



Galatasaray Salı gecesi başlayan Şampiyonlar Ligi kader maçında, Juventus ile karşılaştı. Ancak mücadele 31. dakikada kar yağışın ardından, zeminin futbol oynamaya müsait olmadığı ve sporcu sağlığı düşünüldüğü gerekçesiyle, ertelenmişti.
Yaşanan bu skandal, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın Twitter'den paylaştığı mesajlarla daha da büyük boyuta ulaştı. Doping skandalıyla kaybedilen 2020 Olimpiyatları'na ev sahipliği şansının ardından sorumlu olarak gösterilen Suat Kılıç, Twitter'den pişkince paylaştığı mesajlarla büyük tepki topladı.
Sporcu sağlığı düşünülmüyor mu?
Müsabakanın hakemi Proença, maçı durdurma ve erteleme kararının arkasında sporcu sağlığının önemi olduğunu belirtti. Salı akşamı yaptığı açıklamada bu vurguya dikkat çeken Portekizli hakem, Suat Kılıç'ı ikna etmişe benzemiyor. Sporcu sağlığının önemini es geçen Suat Kılıç, attığı tweette maçı erteleme kararını eleştirdi. Suat Kılıç'ın bu twitine ise vatandaşlar tarafından verilen "@denizatamBiz de KARDA, BUZDA, KARANLIKTA, ELEKTİRİKSİZ, SOKAKTA yaşayan VANlıları biliyoruz" şeklindeki cevaplarla, bu mesaj eleştirildi
Kar yağışı ile iptal olan maç, polemikleri de beraberinde getirdi. Galatasaray yönetiminden gelen açıklamada, doğalgaz sistemi olmadığı gerekçesiyle alttan ısıtma aktif hale gelmediği belirtilirken, TOKİ ise Gençlik ve Spor Bakanlığı'nı işaret etti. TOKİ'den yapılan açıklamada, bütün sistemlerin hazır hale getirilerek Gençlik ve Spor Bakanlığı'na teslim edildiği bildirilirken, İGDAŞ ise, kendilerine herhangi bir başvurunun gelmediğini iddia etti. Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan ise konuyla ilgili bir açıklama yapılmadı.

,

0 comments

Write Down Your Responses

About Me

Powered by Blogger.

Blog Archive