Tayyip öğrencileri tehdit etti



Başbakan Erdoğan, gençleri okuldan atmakla tehdit etti. 'Üniversiteleri terör alanına çevirdiler' diyen Erdoğan, okulu 6-7 yılda bitiremeyenleri okuldan atacak düzenleme yapacaklarını bildirdi
Trakya turunun üçüncü gününde Edirne'deki toplu açılış töreninde konuşan Tayyip Erdoğan, üniversite öğrenim süresi üzerinden öğrencilere tehdit savurdu. Erdoğan, 'Üniversiteleri terör alanına çevirdiler' dedi ve okulu 6 ya da7 yılda bitiremeyenleri okuldan atacak düzenleme yapacaklarını söyledi.


Üniversitede sınırsız af diye bir şey olamayacağını söyleyen Erdoğan, sözlerini şöyle devam ettirdi:
"Bundan sonra buna müsaade etmeyeceğiz. Belli bir yılda üniversiteyi bitiren bitirecek. Sınırsız af verdiklerimiz üniversiteleri terör alanına çevirdiler. Üniversitelerde terör eylemlerine karışmış olanlar aflardan faydalanarak okullarımızı berbat duruma getirdi. Bundan sonra buna müsaade etmeyeceğiz. Şunu iyi bilmemiz lazım. Öğrenci terör alanına çeviren değildir. Öğrenci öğrenciliğini bilecek. Okuyacak okulunu bitirecek. Öğrenci okumayı değil, bir alanı provoke etmeyi düşünüyor. Artık diyor ki 'ben nasıl olsa üniversite öğrencisiyim.' Kardeşim 6 yılda bitireceksen bitir, 7-8-9 yıl sınırsız böyle bir şey olur mu? Onun için de artık hedef koyuyoruz. Hazırlığımızı yapıyoruz; 6-7 yıl bitirdin, bitirdin. Bitiremediğin takdirde artık güle güle. Birçok terör eylemlerine karışmış olanlar bu tür aflardan istifade etmek suretiyle, okullarımızı çok zor berbat duruma getirdiler." Öte yandan Edirne Valiliği'nin düzenlediği kahvaltıda konuşan Erdoğan, "Efendim şehitler geliyor, tabii gelecek. Şehadet bir makamdır. Hiçbir dönemde, hiçbir zaman şehidine bizler kadar sahip çıkan bir iktidar olmamıştır bu ülkede; çünkü şehidimize sarılmak, bu toprağa sarılmaktır, bu toprakla bütünleşmektir" dedi.
Erdoğan'ın asabını TGB bozdu
Erdoğan'ı bu tehditleri savurmaya iten nedense, Trakya turunu Erdoğan'a zehir eden Türkiye Gençlik Birliği. Ziyaretin ilk günü Kırklareli'nde "Bizimkiler" adlı dizinin Cemil karakterinin resmedildiği ve üzerinde "Sevim koş, Katil geldi" yazan pankart açan TGB'liler, Erdoğan'ı 2 durağı Tekirdağ'da "Her yer boşbakan, ne güzel başbakan hüloğ" yazılı pankartıyla karşılamışlardı. TGB'liler Edirne'de de Erdoğan'a "Bu topraklarda Mustafa Kemaller yenilmez" ve "Tayyip kim ki!" yazılı pankartlarla "hoş geldin" demişlerdi.

,

0 comments

Write Down Your Responses

About Me

Powered by Blogger.

Blog Archive